menu
Inloopdouche binnen 1 dag 

Een inloopdouche binnen 1 dag? Het kan! Onze vakmensen zwaaien u ’s ochtends uit en verwelkomen u rond de klok van zes in uw vernieuwde badkamer. Badrand en douchegordijn zijn verleden tijd: met Kinemagic is het relaxmomentje onder de douche écht ontspannen.

Douchecabine plaatsen in 1 dag 

Een inloopdouche maken in een bestaande badkamer. Dat is wat we bij Kinemagic doen. Zonder grote verbouwing vervangen we uw oude bad of douche voor een nieuwe inloopdouche. We gaan als volgt te werk.

Benieuwd? Vul de keuzewijzer in of vraag een offerte aan!

Brochure aanvragen
Of bel 0800 - 60 90
voor meer informatie
  • 1 Stap 1: water afsluiten en voorzorgsmaatregelen nemen om niks te beschadigen.
  • 2 Stap 2: oude bad of douche demonteren en afvoeren.
  • 3 Stap 3: bestaande waterleidingen en afvoeren verleggen.
  • 4 Stap 4: nieuwe inloopdouche plaatsen.
  • 5 Stap 5: inloopdouche testen en badkamer opruimen.

Complete douchecabine

De prijs van een inloopdouche in 1 dag? Dat hangt af van het type inloopdouche. U kunt kiezen uit Essentiel, Design, Serenite en Serenite Plus. Bij elk type heeft u volop keuze uit extra opties voor nog meer comfort. Daarbij maakt het niet uit of de inloopdouche in een hoek, in een nis of vlakbij een raam komt te staan. Bij elke badkamer bieden we maatwerk.

Unieke kenmerken
Bij elk type inloopdouche bent u verzekerd van een aantal unieke kenmerken:

  • Panelen van veiligheidsglas.
  • Montage zonder siliconenkit, dus onderhoudsvrij.
  • Twee jaar garantie op materialen en vijf jaar op waterdichtheid.
  • Direct klaar voor gebruik.
douche
Inloopdouche met douchebak

Al onze types bestaan uit een inloopdouche met douchebak. Deze douchebak maken we van biotec, een thermisch isolatiemateriaal dat zorgt voor geluidsdemping en warme voeten. Door deze ondergrond te combineren met een antislipafwerking, bieden we optimale toegankelijkheid. Zo kunt u veilig douchen. 

Ook veilig douchen?
Of bel 0800 - 60 90
douche
Twee jaar garantie

De inloopdouche binnen 1 dag is een initiatief van Kinemagic, onderdeel van Kinedo. In de afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een innovatieve douchefabrikant. Dit ziet u onder meer terug in de montage zonder siliconenkit, de snelle plaatsing en de extra vlakke douchebak van biotec. Alle producten worden uitvoerig getest in ons eigen testlab en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid en kwaliteit. 

Douchecabine in 1 dag?

Wilt u een inloopdouche binnen 1 dag laten plaatsen?

Onze inloopdouches zijn geschikt voor senioren, maar ook voor gezinnen met kinderen. Kijk voor meer informatie op de pagina service, waar u een brochure of offerte kunt aanvragen. Ook kunt u de keuzewijzer invullen. 

Wilt u meer weten over onze inloopdouches? Vraag de GRATIS brochure aan! Wilt u meer weten? Vraag de GRATIS brochure aan! GRATIS brochure? Aanvragen
1478
nl