menu
Veilig douchen 

Wanneer u ouder wordt, is een bad niet meer zo praktisch. In- en uitstappen gaat minder gemakkelijk dan vroeger. Misschien ziet u er zelfs tegenop, omdat u bang bent om uit te glijden. Kinemagic biedt uitkomst. Zonder grote verbouwing vervangen we uw bad voor een douchecabine. Zo kunt u comfortabel en veilig douchen. 

Veilig douchen in 1 dag 

Veilig douchen in 1 dag? Het kan bij Kinemagic. In een paar stappen vervangen wij uw bad voor een inloopdouche. Wanneer we aan het eind van de dag de straat uitrijden, heeft u uw eigen, veilige badkamer.

Benieuwd? Vul de keuzewijzer in of vraag een offerte aan!

Brochure aanvragen
Of bel 0800 - 60 90
voor meer informatie
 • 1 Stap 1: water afsluiten en de badkamer goed afdekken.
 • 2 Stap 2: bad netjes demonteren en wegbrengen.
 • 3 Stap 3: afvoeren en waterleidingen omleggen.
 • 4 Stap 4: nieuwe douche plaatsen en testen.
 • 5 Stap 6: badkamer opruimen.

Complete douchecabine

U wilt uiteraard weten wat de prijzen van veilig douchen zijn. Bij Kinemagic kunt u op basis van uw behoeften en budget een keuze maken uit vier types douchecabines. Zo is het bij type Essential mogelijk om uw huidige kranen te blijven gebruiken, wat scheelt in de kosten. Type Serenite is standaard uitgerust met tal van extra’s, zoals ergonomische comfortsteunen, een luxe thermostaatkraan en een magnetische handdouche.

Veilig douchen voor ouderen
Onze douchesystemen zijn ideaal voor ouderen die veilig willen douchen. Welke seniorendouche u ook kiest, elk type beschikt standaard over een aantal unieke kenmerken: 
 

 • Laagste instap in de markt (3 centimeter)
 • Wanden van veiligheidsglas, inclusief beschermlaag tegen kalk.
 • Onderhoudsvrij: montage zonder siliconenkit, dus geen kans op schimmelvorming.
 • Maatwerkoplossing, waardoor het systeem in vrijwel iedere badkamer past.
 • Gegarandeerd waterdicht: de onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan.
 • Geproduceerd volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.
 • Standaard twee jaar garantie op materialen.
 • Direct klaar voor gebruik.
douche
Inloopdouche met douchebak

Al onze types bestaan uit een inloopdouche met douchebak. Deze douchebak maken we van biotec, een thermisch isolatiemateriaal dat zorgt voor geluidsdemping en warme voeten. Door deze ondergrond te combineren met een antislipafwerking, bieden we optimale toegankelijkheid. Zo kunt u veilig douchen. 

Ook veilig douchen?
Of bel 0800 - 60 90
douche
Twee jaar garantie

De inloopdouche binnen 1 dag is een initiatief van Kinemagic, onderdeel van Kinedo. In de afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een innovatieve douchefabrikant. Dit ziet u onder meer terug in de montage zonder siliconenkit, de snelle plaatsing en de extra vlakke douchebak van biotec. Alle producten worden uitvoerig getest in ons eigen testlab en voldoen aan de Europese normen voor veiligheid en kwaliteit. 

Veilig douchen?

Wilt u veilig douchen? Onze inloopdouche in 1 dag vormt dé oplossing voor ouderen die weer ontspannen onder de douche willen stappen. Meer weten? Vul de keuzewijzer in of kijk voor meer informatie op de pagina service, waar u onder meer een brochure of offerte kunt aanvragen.

Wilt u meer weten over onze inloopdouches? Vraag de GRATIS brochure aan! Wilt u meer weten? Vraag de GRATIS brochure aan! GRATIS brochure? Aanvragen
1479
nl